SoccerBasics.dk

-afvikler 2 dage med træning i Påskeferien.

Her tager vi fat i de lækre finter og driblinger. Mange spillere leger med bolden og evner en masse ”tryllerier” Desværre får vi ikke set så mange omsætte det i spillet, så det tager vi fat i, over 2 dage, hvor vi arbejder med driblinger og finter. Detaljer som orientering, høj fart og god boldkontrol vil være kodeordene for disse 2 dage.

Træningen er for drenge med stor lyst til læring, som tør udfordre sig selv og fejle.

Tilbuddet er for årgang 2010

Træningen er med stor fokus på enkeltindividets læring og der stilles krav om en høj læringsparathed og koncentrationsevne hos deltagerne, så der opnås optimal læring i et intenst forløb. Kan du se dig selv i dette, så tøv ikke med at tilmelde dig.

Der gælder først til mølle og tilmeldingen er først gældende ved betaling og bekræftelse fra SoccerBasics.dk, og tilmelding skal ske på mail: tilmeld@soccerbasics.dk

 

Seneste frist for tilmelding er fredag den 2. marts.

Se mere i kalenderen

 

X