Advanced trainingweek er for spillere, som lige vil have lidt mere ud af deres fodbold og er en uge, hvor krav og forventninger til spillere og trænere får et skub opad. Advanced trainningweek afvikles i Samarbejde med HUI-fodbold, Er du parat til en uge med højintens træning på A og B+ niveau for årgang 2005, 2006 2007, 2008 og 2009, så tilmeld dig nu. Med udgangspunkt i SoccerBasics.dk filosofi omkring målrettet træning for børn, afvikles 5 træningsdage i uge 31.

Træningen afvikles i moduler og i temaer svarende til aldersgruppen.

Det er muligt at tilmelde direkte som klubhold, så i sammen kan få en fælles oplevelse med andre trænere end dem i er vant til, i en elitær tilgang til børnetræning eller du kan tilmelde dig som enkeltperson. Du vil blive placeret i en gruppe med jævnaldrende spillere- Ved tilmelding som klub/hold kontakt SoccerBasics.dk, for grupperabat.

Trænerne og træningen.

Alle trænere har erfaring med elitemiljøet og træningen vil således bære præg af en målrettet tilgang, hvor det forventes at spillerne er læringsparate og ønsker at deltage i et miljø, hvor den enkeltes færdigheder har stor fokus og hvor spillerne selv ønsker at udvikle sig og arbejde målrettet. Din træner eller forældre er velkommen til at komme og overvære dig og dine kammerater i træning og turnering. Så længe de ikke blander sig.

Krav til dig

Dine fodboldmæssige færdigheder arbejder vi med, men som udgangspunkt skal du ligge i den bedre halvdel i din årgang i klubben, svarende til A,B+ og så er det vigtigt at du er klar til at arbejde hårdt med din træning og kan være fokuseret og koncentreret. Dette sikrer det høje niveau af læring i træningen, som for os er en forudsætning for at levere træning. Ligeledes forventes det, at du er en god kammerat som kan omgås andre med respekt, så alle får en god oplevelse, i et miljø hvor du til tider vil blive udfordret og ”kommer lidt ud over kanten”

Pris 2695,- DKK

Hvad får du

  • Frokost alle dage, samt frugt i formiddagspausen.
  • T-shirt-Shorts-Strømper og træningsdragt.
  • 1 bold + dunk
  • 3 træningspas dagligt i fem dage

 

 

Hvor og hvornår?

Træningen afvikles i Hørsholm Idrætspark, Stadionallé 5, Hørsholm, 2960 Rungsted Kyst, fra mandag den 30. Juli til fredag den 3. august.

Første dag (mandag) kl. 9:00.

Dagsprogrammet mandag-fredag.

  • 09:30-10:45 Træning
  • 11:00-12:00 Træning
  • 12:00-12:45 Frokost
  • 12:45-14:15 Træning

Ved tilmelding anføres Advanced Trainingweek i emnefelt. I mail anføres Fulde navn, Klub, årg. Tlf.nr til mor/far og tøjstørrelse. Tilmeld@soccerbasics.dk

 

Tøjstørrelser

Small

128-137

Medium

137-147

Large

147-158

X-large

158-170

VIGTIGT for forældre: SoccerBasics.dk benytter video/foto til div. promotion og andre relaterede opgaver som SoccerBasics.dk arbejder med. Ved tilmelding samtykker du/i således til, at billeder af dit/jeres barn benyttes i den forbindelse. Tillader du/i ikke, at dit/jeres barn optræder i billeder eller video bedes du skrive dette i en særskilt mail til te@soccerbasics.dk

Vel mødt til 5 intense dage, med SoccerBasics.dk

Thomas Elmar

X