Fodbold for piger, med lyst til det elitære.

SoccerBasics.dk

-afvikler 3 dage i påskeferien, hvor vi nørder med de små detaljer.

Træningen er for piger årgang 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

Vi har til påskens fodboldcamp, allieret os med to Damespillere fra henholdsvis 1. division og 3F ligaen. Nanna Rasmussen og Cecilie Avnlund har begge erfaring fra det elitære fodboldmiljø på pigesiden og står klar med masser af viden som de vil dele ud af og hjælpe dig med at dygtiggøre dig.

Vi arbejder med de ”svære ting” og viser dig hvordan du kan øve det og blive dygtigere ved egen hjælp. Vi giver dig værktøjerne til at forbedre både dine individuelle færdigheder og styrke dit samspil med dine kammerater. Er du fokuseret og læringsparat er dette bestemt en chance du skal udnytte, til at dygtiggøre dig med din fodbold.

Vigtigt. Vi forventer, at du dagligt er i et træningsmiljø hvor krav og parathed er kendetegnende for din daglige træning. Ligesom vi forventer, at du tør fejle og har modet til at blive ved, selvom alt ikke er lige nemt.

Træningen er med stor fokus på enkeltindividets læring og der stilles krav om en høj læringsparathed og koncentrationsevne hos deltagerne, så der opnås optimal læring i et intenst forløb. Kan du se dig selv i dette, så tøv ikke med at tilmelde dig.

Der gælder først til mølle og tilmeldingen er først gældende ved betaling og bekræftelse fra SoccerBasics.dk, og tilmelding skal ske på mail: tilmeld@soccerbasics.dk

 

Vi træner fra mandag den 15. april til onsdag den 17. april 2019, kl.9:30-14:30 alle dage

Program for de tre dage.

9:30-10:45 Træning

Frugtpause

11:00-12:00 Træning

Frokost

12:45-14:30 Træning

Du skal selv sørge for en god madpakke og noget sund snack til formiddagspausen.

 

Du kan vælge mellem følgende pakker:

Tema1 Træning 3 dage +T-shirt 1125,- DKK

Tema2 Træning 3 dage +T-shirt + langærmet træningstrøje/midlayer 1325,- DKK

Se størrelser i skema

 

Small 128-137
Medium 137-147
Large 147-158
X-large 158-170

 

 

Ved tilmelding anføres Tema og Påsketræning i emnefelt

I mail anføres Fulde navn, Klub, årg. Tlf.nr til mor/far og tøjstørrelse.

Tilmeld@soccerbasics.dk

 

VIGTIGT for forældre: SoccerBasics.dk benytter video/foto til div. promotion og andre relaterede opgaver som SoccerBasics.dk arbejder med. Ved tilmelding samtykker du/i således til, at billeder af dit/jeres barn benyttes i den forbindelse. Tillader du/i ikke, at dit/jeres barn optræder i billeder eller video bedes du skrive dette i en særskilt mail til te@soccerbasics.dk

Træningen afvikles i samarbejde med HUI-fodbold på kunstbanen ved Hørsholm idrætspark, Stadionalle 5, 2970 Hørsholm.

 

Vel mødt til tre dages intens træning.

Thomas Elmar/SoccerBasics.dk

X