Advanced trainingweek uge 32

Advanced trainingweek er for spillere, som lige vil have lidt mere ud af deres fodbold og er en uge, hvor krav og forventninger til spillere og trænere får et skub opad.

Advanced trainningweek afvikles i Samarbejde med HUI-fodbold, Er du parat til en uge med højintens træning på A og B+ niveau i årgang 2008, 2009, 2010 og 2011 så tilmeld dig nu. Med udgangspunkt i SoccerBasics.dk filosofi omkring målrettet træning for børn, afvikles 5 træningsdage i uge 32. (Sidste uge i sommerferien)

Træningen afvikles i moduler og i temaer svarende til aldersgruppen.

Trænerne og træningen.

Alle trænere har erfaring med elitemiljøet og træningen vil således bære præg af en målrettet tilgang, hvor det forventes at spillerne er læringsparate og ønsker at deltage i et miljø, hvor den enkeltes færdigheder har stor fokus og hvor spillerne selv ønsker at udvikle sig og arbejde målrettet. Din træner eller forældre er velkommen til at komme og overvære dig og dine kammerater i træningen. Så længe de ikke blander sig.

Krav til dig

Dine fodboldmæssige færdigheder arbejder vi med, men som udgangspunkt skal du ligge i den bedre halvdel i din årgang i klubben, svarende til A,B+ og så er det vigtigt at du er klar til at arbejde hårdt med din træning og kan være fokuseret og koncentreret. Dette sikrer det høje niveau af læring i træningen, som for os er en forudsætning for at levere træning. Ligeledes forventes det, at du er en god kammerat som kan omgås andre med respekt, så alle får en god oplevelse, i et miljø hvor du til tider vil blive udfordret og ”kommer lidt ud over kanten”

Pris 2695,- DKK

Hvad får du

  • Frokost alle dage, samt frugt i formiddagspausen.
  • T-shirt-Shorts-Strømper og træningsdragt.
  • 1 bold + dunk
  • 3 træningspas dagligt i fem dage

Hvor og hvornår?

Træningen afvikles i Hørsholm Idrætspark, Stadionallé 5, Hørsholm, 2960 Rungsted Kyst, fra mandag den 3. august til fredag den 7. august.

Første dag (mandag) kl. 9:00.

Dagsprogrammet mandag-fredag.

  • 09:30-10:45 Træning
  • 11:00-12:00 Træning
  • 12:00-12:45 Frokost
  • 12:45-14:15 Træning

Ved tilmelding anføres Advanced Trainingweek i emnefelt. I mail anføres Fulde navn, Klub, årg. Tlf.nr til mor/far og tøjstørrelse. Tilmeld@soccerbasics.dk

Tøjstørrelser

Small

128-137

Medium

137-147

Large

147-158

X-large

158-170

VIGTIGT for forældre: SoccerBasics.dk benytter video/foto til div. promotion og andre relaterede opgaver som SoccerBasics.dk arbejder med. Ved tilmelding samtykker du/i således til, at billeder af dit/jeres barn benyttes i den forbindelse. Tillader du/i ikke, at dit/jeres barn optræder i billeder eller video bedes du skrive dette i en særskilt mail til te@soccerbasics.dk

Vel mødt til 5 intense dage, med SoccerBasics.dk

Thomas Elmar

X