Hvad er Soccerbasics

 

 

Alle kan lære at spille fodbold..
-det er kun et spørgsmål om den rette træning.
SoccerBasics har sit fokus inden for fodboldtræning af børn i 5-14 års alderen. Vi giver indsigt og forståelse for arbejdet med børnetræning. Vi viser eksempler på, hvad spillere på øverste niveau skal kunne mestre og piller det hele fra hinanden igen, for at vise hvordan vi kan arbejde med det, når vi træner børn. Vi arbejder ud fra et princip om, at alle kan lære at spille fodbold, det er blot et spørgsmål om den rette træning.


Vi tilbyder træning af enkeltindivider, grupper, hjælp til langsigtet træningsplanlægning og coaching af trænere. Opstart af nye årgange, forældrekursus i børnetræning og med et grundigt kendskab til skolemiljøet, kan vi ligeledes tilbyde undervisning/træning som en del af den understøttende undervisning.


Vi har et udpræget ønske om, at vores læringsmiljø motiverer til at lære mere og bidrager til det hele menneskes udvikling, gennem rammer og principper for vores fællesskab, på og uden for træningsbanen.
Med erfaring fra fodbold i hele verden, træning af spillere fra breddeniveau til øverste eliteniveau og et stort kendskab til dansk fodbold generelt, står vi klar til at lære fra os.

X